miercuri, 28 ianuarie 2009

M-a facut azi sa rad

(07:50:25 PM) x: nu injur
(07:50:28 PM) y: ai nou
(07:50:59 PM) x: adica injur , dar nu pe fata , nu pe mess .. ci putin , in gand cand sunt foarte suparat

Cum o fi sa injuri putin in gand? :))


0% - sigur nu vin (chiar daca mi-ar placea)
0% - sigur nu vin (va urasc pe toti :))
33% - as vrea, dar nu cred ca o sa pot
33% - as putea sa vin, dar nu prea cred ca o sa am chef
66% - probabil ca o sa vin
94% - vin sigur, renunt doar in caz de forta majora
100% - JUR ca vin chiar in caz de calamitate, razboi, apocalipsa, vreau sa mor pe partie

P.S. Cei care se incadreaza in ultima categorie sa nu conduca in nici un caz masini :)

Reteta zilei

Azi am cunoscut-o pe Căcăcilă. Căcăcilă este un caine maidanez, norocos, foarte norocos. Dupa ce am auzit povestea ei mi-am dat seama ca zilele sunt formate din anumite sentimente, care te conduc de dimineata pana seara. Sau nu stiu, poate stiam asta dinainte si lucrul de care mi-am dat seama este ca ultimele trei zile au fost formate din dor si furie. Furie pentru cainii care sunt maltratati si dor dupa Vulpi. Furie pentru timpul care-mi scapa printre degete si dor dupa Micsandra care nu mai are timp sa vina la cor. Furie pentru oameni care se enerveaza si se cearta si dor de seri linistite cu familia. Furie pentru delasarea mea si dor dupa momentele in care eram buna la mai multe. Furie pentru ca luni a fost 26 ianuarie si dor dupa aniversarea ce trebuia tinuta. Furie pentru ca nu reusesc sa accept voia lui Dumnezeu mereu si dor dupa momentele cand credinta imi ajungea. Furie pentru ca nu resusesc sa ma ingras si dor dupa zilele in care imi placea sa ma uit in oglinda. Furie pentru bani si dor dupa oamenii care au plecat sa faca bani in alte tari. Furie pentru ca matusa mea nu e aici azi sa-i zic 'La Multi Ani', sa ma plimb cu ea infulecand chipsuri si dor de ea. Furie pentru departare si dor de apartenenta. Furie pentru dorul care ma incearca si dor de nefurie..

duminică, 25 ianuarie 2009

Patrocle

De mult vroiam sa mai pun aici niste poze cu Tascha. Sa vedeti si voi ce mare si jegoasa s-a facut. Desigur, nu am poze cu ea jegoasa, dar trebuie sa ma credeti pe cuvant ca uneori vine de la gat in jos plina de noroi sau sange (are ca hobby gatuitu' de gaini), dupa caz. Inca este neastamparata, inca isi roade lesa, inca ii place sa alerge prin sufragerie si sa se scarpine in mijlocu' casei. Inca mananca struguri, paine si caramele..

























vineri, 16 ianuarie 2009

Concluzia serii

Ma simt ca un html fara stylesheet.
Ma straduiesc inca sa cred.
Tine-mi pumnii, te rog.

marți, 13 ianuarie 2009

Unde sa incep?

Sa spun ca mi-ar placea sa scriu postu' asta cu stilou' si pe ici pe colo sa fie o lacrima ce imprastie cerneala? Unde as putea incepe sa spun despre cat de grozava poate fi dragostea (hai, ridicati o spranceana! Laura spune asta?? Spun.)? Cat de bun poate fi un senvis mancat pe un pod dintro vedere? Cat de racoritoare poate fi o imbratisare atunci cand ti-e rau, cald si nu ai aer? Cat de tare poti sa razi atunci cand alergi sa nu intarzii la munca, cand tu nici macar nu lucrezi? Cat de tare poti sa te bucuri atunci cand gasesti un plic, crezut pierdut, intro parcare, calcat de toate masinile? Cat de gustoasa poate fi o ciorba fara gust si cat de calda poate fi o pizza rece? Cat de frumos poate sa sune o piatra in geam si cata speranta iti aduce? Cat de luminos este becul de 100w care e aprins cand vii de la munca? Cat de calde sunt pijamalele pe care a dormit cineva? Cat de colorat poate fi un apus atunci cand sti ca e pentru tine si cand ai senzatia ca Dumnezeu isi intoarce fata? Cat de armonios poate sa sune un pian dezacordat atunci cand sti ca am invatat piesele alea doar pt tine? Cat de mult poti sa te bucuri de o catedrala deschisa si la o ora tarzie cu un organist ce-ti canta 'toata lupta a luat sfarsit acum'? Cat ecou au intro catedrala cuvintele 'Te iubesc?' Dar in inima ta? Cat de bine e sa fi strans in brate atunci cand visezi urat? Cat de tare doare sa vezi un umeras gol? Cat de 'inc-umpic' ai vrea sa dureze ultima imbratisare? Cat de cald e soarele amiezii ce-mi bate in ochi? Cat de indferenta iti este vremea atunci cand poti sa spui 'uite, e cald' sau 'azi ploo'? Cat de mult crezi ca poate sa iubeasca o pasare mica, sa zicem o vrabiuta? Cat de dulci pot fi niste lacrimi sarate sterse? Cat de sincera e o rugaciune la 4 maini? Cat de bun poate sa fie un senvis intro punga colorata cu un abtibild pe ea? Cat de bine te simiti sa citesti din aceasi Biblie? Cat de rosu poate fi un mar adus pe furis printro usa uitata deschisa? Cat de nespus de dulce poate fi o bomboana gasita in buzunar? Cat de departe este departe atunci cand sunt departe? Cat de mult poti sa cauti o marime mai mica? Cat as putea sa continui sa intreb 'cat'? E de ajuns sa intelegi cat de grozava e dragostea? Pot s-o masor? Pot sa numar dragostea in ore? In zile, poate? In 12 zile? Ce pot sa spun despre 12 zile? Ca au fost si atat? Ce pot sa spun despre o distanta de 6 luni? Ca o sa fie lunga, ca poate o sa fie mai scurta de atat? Pot sa masor timpu'? Dar dorul? Pot sa raspund la toate intrebarile astea? Poti?
Stiu doar ca nu vreau sa mai masor decat credinta (si sper sa iasa putin mai mult de un bob de mustar), sa-I vad slava.
Oricum va fi, stiu ca unul din noi va trebui sa se tina de nas, sa inchida ochii, sa alerge, sa tot pice in gol pana cand intrun final va atinge siguranta apei si a celuilalt. Tocmai pt asta e nevoie de credinta..Deja cred :) Crede si tu

luni, 12 ianuarie 2009

Giouc

Personaj total neinitiat in ale web-ului:-In sfarsit am gasit pagina pe care o caut de doo luni..
Iniginer programator: -Si care era? Google?

Anunt

Cumpar pianina usor dezacordata, a carei clape acute suna ca niste clopotei. Sa aiba sunetul astfel incat sa ma faca sa zambesc si sa lacrimez. Cu pianist inclus daca se poate. Platesc in rate. Plata finala in 6 luni.