luni, 22 august 2011

Ziua 5: cineva pe care iubesc

Stiu sigur, sigur ca va asteptati sa pun acum o poza cu pretenu', dar o sa pun o poza cu oamenii pe care-i iubesc de 8 ani incoace, cu care am cele mai multe si haioase amintiri: Jugendbachchor si pe langa poza asta ii mai mentionez pe Ramona, Horia, Micsandra, Poli, Gellert, Paki si Cristina.
Bonus cei doi caini ai mei, care ma iubesc mai mult decat ii iubesc eu pe ei. Nanzio si Tascha











vineri, 12 august 2011

Ziua 4: culoarea preferata

Culoarea mea preferata este curcubeul. Nu am gasit un curcubeu ieri, asa ca am facut poze la haine colorate. In afara de curcubeu culoarea mea preferata este albastrul cerului si cerneala.




joi, 11 august 2011

Ziua 3: nori

Ieri si azi au fost nori pe cer, coincidential. Nu ma pricep sa fac poze la nori, cum nici nu ma pricep sa rad din nori si ceata, numai din senin. Totusi, ca sa nu fiti foarte dezamagiti am adaugat si o poza mai reusita,dar mai veche.





miercuri, 10 august 2011

Ziua 2: Ce am purtat

Ieri a fost o zi cu blugi si pene. Asadar, sandalele cumparate cu Simona, blugii de la Adina, cureaua de la mama, tricoul din Bucuresti, ochelarii ca a lui Carmen, dar albastri si o pana galbuie. Cureaua nu se vedea de tricou, asadar nu am fost un dezastru cromatic, cel putin nu din pedeveu' meu.







marți, 9 august 2011

Ziua 1 : Autoportret

M-au mirat totdeauna pictorii care au reusit sa-si faca autoportrete. Nu prea inteleg conceptul, dar este o provocare pe care am acceptat-o. Asadar, in cautarea luminii potrivite am fost ieri in parc si voila: autoportret












vineri, 5 august 2011