miercuri, 28 septembrie 2011

Autorevelatie

De felul meu tin minte toate tampeniile posibile si imposibile (really, try me), dar de vreo luna mi se pare ca am gauri in cap prin care nu doar ma uit la lume, ci zboara tot ce incerc sa tin in minte.

joi, 22 septembrie 2011

Ziua 6: amintire din copilarie

Stiu, mi-a luat o vesnicie sa pun urmatoarea poza, motivele sunt multiple. Cel mai important este ca aparatul meu este la sora mea si nu reusesc sa-l recuperez. Asta in sine este deja o amintire din copilarie. Alt motiv ar fi ca mi-a fost destul de greu sa ma opresc asupra unui singur lucru, mai ales ca in ultima vreme am tot fost nostalgica. Insa, ce m-a facut sa ma hotarasc o data a fost weekendul trecut, pe care l-am petrecut acasa. Am fost cu mama la alune, am gasit doar una, dar mi-am amintit cum mergeam cu Adriana si ne intorceam cu sanul plin de alune. Ne intepau de numa pe piele, ne opream la masa de tabla de langa padure si le spargeam acolo cu o piatra colturoasa. Masa aia nici macar nu mai e.
Pe scurt, sa putem trece mai departe, mai jos o poza cu copacul in care ma cataram zilnic pana la 11 ani. Poza facut cu telefonul, se intelege de ce.