luni, 3 august 2009

Despre jumatati de viata

Acum o jumatate de an am scris intr-un carnetel, in dreptul lunii iulie: 'Aici incepe restul vietii mele'
Acum am senzatia ca traiesc din resturile vietii mele. Cand in varful dealului, cand iara in vale..Si tot in vale aflandu-ma am citit din Iov: "So the Lord blessed Job in the second half of his life even more than in the beginning"

Nu ti-am spus ca daca vei crede..

Cred!..ajuta necredintei mele

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si abia atunci am inteles si m-a convins ca era doar pentru un anumit segment din viata lui, ca era venita pentru un scop. Si atunci am inteles ca eu am venit in viata ta intr-un timp in care aveai a mai mare nevoie si sunt sigur ca Dumnezeu m-a trimis. Mi-am indeplinit misiunea si am plecat, altfel nu plecam, Dumnezeu nu permitea, nimeni nu ii poate strica planurile.
Dar nu ai inteles si ai vrut sa mai incerci o data, ai fortat nota si iata ca a trebuit sa pleci, altfel nu plecai, Dumnezeu nu permitea, nimeni nu ii poate strica planurile.
Si am mai inteles inca un lucru, anume ca fata ceea pe care am iubit-o asa de mult, Sasha, a fost si ea in viata mea la timpul potrivit si cu un scop bine definit. Apoi a plecat si acum vad, pur si simplu simt ca nu se mai poate realiza nici macar o conexiune pentru ca ea si-a terminat misiunea de a ma ajuta pe mine si Dumnezeu si-a tras mana si a plecat si fizic si sentimental, altfel nu pleca, Dumnezeu nu permitea, nimeni nu ii poate strica planurile.
And the truth will set you free.
Si adevarul va va face slobozi!

Raluca spunea...

Aveai dreptate cand ai scris in iarna ca in iulie incepe restul vietii tale...Ai inceput un nou drum...Lasi in urma trecutul si privesti spre viitor...:) Fruntea sus,,,:D