luni, 20 decembrie 2010

MiC, ep 7



Some of the credits go to Larisa
Click on the image for a proper display.

5 comentarii:

BeznaWarrior spunea...

Din poze, pe baza observatiilor facute, am dedus urmatoarele:
- afara e frig sau Leesa si interlocutoarea sunt situate intr-o zona cu clima rece. Asta am dedus-o de la nasul inchis la culoare al Leesei (care e rosu sau violet).
- starile de spirit ale celor doua sunt total diferite: in vreme ce Leesa e total relaxata, interlocutoarea ei este pe punctul de a exploda. Asta am dedus-o urmarind armonia cozii celor 2 personaje - coada Leesei este smooth cu curbe stranse dar ferme in vreme ce coada interlocutoarei prezinta onduleuri nu foarte smooth
- Leesa e neatenta de felul ei pt ca in drum spre casa a reusit sa si rupa, probabil printr-un procedeu de impiedicare, unul din degetele de la piciorul stang.
- receptorul telefonului Leesei are o forma mai ergonomica decat cel de la birou. However ambele sunt modele vechi de provenienta indoielnica pt ca desi au butoane si pretentii de hi-tech-wannabe ele sunt cu fir. Deci sunt chinezarii.
- De la observatia de mai sus am dedus ca angajatorul celor doua e un zgarcit intrucat nu doteaza angajatii cu tehnica moderna dar nici nu le da salarii bune ca sa-si poata lua acasa bunuri de calitate.
- sarafanele celor doua sunt dubios de scurte, motiv pt care cred ca sunt colege la departamentul de PR sau de HR al firmei. Doar in aceste departamente fisa postului presupune ca atributii de serviciu ca fiind suficient sa arati bine
- faptul ca Leesei i se cere socoteala de catre colega ei inseamna ca se afla in relatie de subordonare. Aceasta relatie se poate deduce si din atitudinea "acra" pe care colega nu se sfieste s-o afiseze. De asemenea atentie mare la coada.
Pe masura ce-mi mai vin (observatii sau deductii), voi incerca sa le completez.

Laura spunea...

:)) am uitat sa copiez degetul.
Colega Leesei este de fapt angajatorul, Nicolas.
Toate personajele din MiC (pe facebook ii gasesti pe toti), cu exceptia lui Alberto, nu poarta haine.

Larisa Gligor spunea...

Bezna nu are facebook. E mai cool decat toti ;)
As adauga o observatie la zgarcenia sefului. Nici macar scaun nu au la birou!

Laura spunea...

Si voi acuma.. telefonu' era pe masa din hol si acasa la Leesa, e treaba ei ce face si pe ce sta

Laura spunea...

sunt si pe aici, imprastiate, personajele