luni, 16 august 2010

Revelatie

Uitandu-ma la niste poze, ale unor straini, mi-am dat seama de un lucru. Despre unele lucruri stii ca nu le vei avea niciodata. Si cred ca e bine asa, dar nu sunt sigura.

De doo zile merg desculta and I love it.

Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor


Am fost ieri la Transilvaeroshow. Pentru asta m-am trezit de bunavoie si nesilita de nimeni la 8 jumate, am schimbat 3 autobuze si am mers o bucata de drum pe jos. Asta pentru ca am dormit in Racadau si air showul a avut loc in Ghimbav.
Inca de pe drum am vazut doo areoplane executand proba de zbor sincronizat. Chiar si numai zgomotul lor m-a convins pe loc ca a meritat.
Nu mi-a fost foame si nu mi-a fost sete si am ramas profund impresionata de tot.


Un MSX din fibra de carbon. Viteza lui maxima, in zbor orizontal, e 426km/h. Daca nu ma insel, castigatorul air challengului a zburat cu modelul asta.







Ikarus C42 B, cam cel mai popular avion de capacitate mica (2 pers) din Europa. Eu usor si are autonomie mare (un plin are 65l, adica aprox 800 de km de zbor). Viteza maxima e de 185km/h si nu are nevoie decat de 100m pentru decolare.





YAK 52 TW, dezvoltat si imbunatatit dupa YAK 52, care a fost creat pentru antrenarea pilotilor civili si militar, special pentru antrenament si acrobatii. Viteza maxima, in zbor orizontal, e de 450km/h. Este produs in Romania de catre Aerostar. Cool, huh?



Desigur, nu puteau lipsi migiurile (cum zicea un vecin de-al meu, bautor de cerneala). Cu viteza maxima de 2175km/h scoateau un zgomot asurzitor minunat. Adevaru' e ca, daca nu mi-as fii uitat ochelarii acasa si daca in boxe nu s-ar fii matait Shakira si ar fii rasunat 'Take my breath away', as fii crezut ca sunt in Top Gun. Fortele Aeriene Romane au prezentat 3 bucati de MIG 21 Lancer, dintre cele 48 pe care le detine. Se pare ca odata cu 2012 vor veni si alte aeronave de lupta.

miercuri, 11 august 2010

Mice in the Cubicle, ep 3

MiC 3 is here, starring the one and only..Aaaaaaalbertooo!

vineri, 6 august 2010

Mirosuri pe care le iubesc

Unul din mirosurile de care nu ma satur este mirosul de penar nou (cred ca e cam identic cu cel de ghiozdan nou). Un penar nou, vei zice, miroase a hartia pe care a avut-o inauntru, a material sintetic, a plastic, poate chiar a aer inchis. Nimic din toate astea.
Un penar nou miroase a inceput, miroase a dimineti racoroase, miroase a biletele furisate pe sub banca, miroase a suparare ca nu e penarul de care are toata lumea, miroase a senvisuri impachetate in hartie alba, miroase a genunchi zdreliti, a patroane sparte, a carioci desperecheate, miroase a fituici, miroase a propuneri si hotarari bune, miroase a septembrie, miroase a suprize si a dezamagiri, miroase a cunostiinte noi, miroase a temeri si a bucurii neasteptate, miroase a asteptari..ce mai, miroase a viata.

Mi-am cumparat penar nou si-mi povesteste toate astea.

MiC Special Guest, Alberto

Mice in the Cubicle o sa aibe, pe parcurs, mai multe personaje invitat. Primul este nimeni altul decat.. tatatatadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.. Alberto
Va invit sa faceti cunostiinta cu el. Are parul cret, imbracat colorat, un ceas mare pe mana si vorbeste mult. Aplauze