luni, 16 august 2010

Revelatie

Uitandu-ma la niste poze, ale unor straini, mi-am dat seama de un lucru. Despre unele lucruri stii ca nu le vei avea niciodata. Si cred ca e bine asa, dar nu sunt sigura.

De doo zile merg desculta and I love it.

6 comentarii:

Mona spunea...

Pe unde mergi desculta? Chiar si pe strada? :)

Laura spunea...

Da. :) Este unul din motivele pentru care iubesc vara

Mona spunea...

Eu ador sa merg in picioarele goale prin ploaia torentiala de vara! Mi-ar placea sa ma plimb printr-un parc desculta si toamna, printre frunzele uscate, mi se pare foarte romantic :). Pacat ca e cam frig :))
N-am stat desculta niciodata atat de mult, dar mi-ar placea ca macar 2-3 zile, daca nu chiar o saptamana, sa stau desculta nonstop si sa merg asa peste tot :D. Nu prea am insa curaj, e cam periculos, e plin de cioburi prin oras, nu stiu cum ar reactiona unii oameni.. In fine, cine stie, poate totusi o sa incerc asta vara viitoare :))

Laura spunea...

da, toamna e frig.
e adevarat ca trebuie sa fii mai atent cand esti descult, dar depinde si pe unde mergi. iar ce zic ceilalti, nu conteaza. daca nu te judeca pt faptul ca esti desculta, te vor judeca pat altceva, asa ca de ce sa nu te bucuri de ce iti place?

Mona spunea...

Ai dreptate, Laura, trebuie sa te bucuri de ce iti place, in ciuda prejudecatilor unora. Imi si imaginez cum s-ar holba lumea la mine daca as fi desculta la mall, cand merg la un film, la cumparaturi, in autobuz..Eh, voi vedea la vara daca e cum imi imaginez eu :D..Sa vina vara deci, sa ne innegrim talpile :))

Laura spunea...

:) abea astept sa-mi povesteti!
sa vezi ce greu iese negreala de pe calcaie ;))