joi, 23 septembrie 2010

Cercei

Ai impresia ca unu e mai mic, dar e unghiu prost, sunt egali. Alea de o singura culoare se pot face dubluri la nesfarsit, restu' plus minus. 5 lei perechea












luni, 20 septembrie 2010

MiC ep 4 is here :D

Se numeste 'At the seaside'. Trebuia sa apara luna trecuta, cand tema era actuala, dar a fost vacanta samd.

miercuri, 8 septembrie 2010

LJL

Little Joys of Life - Mergand azi spre munca, ce sa mai, trebuia sa traversez si eram acolo, am vazut ceva si mi-a placut.
Lucrez pe Hirscher unde, stie toata lumea, nu prea sunt locuri de parcare, exista multe semne de avertizare ca se blocheaza rotile si chiar se ridica masini frecvent.
Chiar langa minunatul sens giratoriu (da, ala in care am dormit, Adina) era parcat aiurea un Mercedes S Klasse alb. In mod prejudicios voi declara ca apartinea, cu siguranta, unui manelist, ignorant, cu gura mare, imbogatit in mod fraudulos, care isi sfida profesorii si nu stia continentele, nici in fata hartii. Ei bine, tocmai acestei masini i se blocau rotile si era ridicata de oamenii de la ridicari. Unul din ei radea cu gura pana la urechi si poza evenimentul. Uitandu-ma la el am vazut un om care se bucura de micile bucurii ale vietii, un soi de triumf pentru salariul lui mic, centrala pe care nu o porneste decat in noiembrie, bicicleta care i-a fost furata din curtea bisericii, pentru ultimu' job de la care a fost dat afara din lipsa de fonduri, pentru blugii pe care si i-a cumparat de la SH.
Grasanu' ignorant va trebui sa mearga pe jos. Hehe, the little joys of life, indeed!

joi, 2 septembrie 2010

Draga Toamna

a trecut o vreme de la ultima mea scrisoare. Anu' trecut nu ti-am scris pentru ca m-ai pacalit. Am jucat un fel de fata-scunselea si pana la urma am spart oalele, dar n-am mancat sarmale. Am mancat pate de naut 3 zile la rand. Ce sa zic, smart move.
Uite care-i treaba, de ce-ti scriu de fapt, anu' asta poti sa faci ce vrei. Da, ai citit bine. Poti sa faci ce vrei. Amintirile nu ma intristeaza, cum probabil ai sperat. Nu prea ai ce sa-mi iei anu' asta si daca totusi e, nu-mi pasa. Mi-am suflecat manecile la camasa in carouri. Da, am uitat sa-ti spun, am renuntat la buline in favoarea carourilor.
A, si nu te obosi cu culorile, mov imi e de ajuns. Mirosul de liliac nu mai miroase a nimic si n-am nevoie de umbre de copaci sau alt soi de umbre, pentru ca mi-am luat plovar si chiar si cizme.
No hai, ca nici prietenilor nu le scriu asa de mult.

Laura

miercuri, 1 septembrie 2010

M

N-am nimic de zis. Momentan ma scurg de pe un scaun si incerc sa ma conving sa merg la repetitii. Azi, pentru prima data in trei ani, nu am avut nicio vizita pe blog. Mi s-a sters genialitatea si tre' sa scriu o urare pentru o nunta. Ce sa scrii daca nici n-ai habar despre ce e vorba? Daca ar fi sa scriu 'Casa de piatra' 'Felicitari' 'Sa va iubiti mereu ca acum' m-as vomita pe mine insami.
Ce sa-i urezi unui om care e cu un pas inaintea ta in treburile vietii, stie si asa ceva in plus. Enihau, daca aveti vreo idee, I'm openminded.
Am scris asta asa, cum sa zic, sa mai scriu ceva sa nu intrati degeaba pe blog (nu ca v-ati fi inghesuit, la cele 0 vizite de azi :)) I am so fume).



via Radu