luni, 20 aprilie 2015

Prietenie până în awkward și înapoi

Odată cu noua funcție facebook, care îți amintește ce ai făcut fix acum trei ani, mă redescopăr în fiecare zi. Astăzi am găsit videoul ăsta.



Sunt fan (ne)declarat Cold Play și violoncel. (Poveste amuzantă. Un tip a mers într-o biserică la țară și a cântat o piesă la violoncel. A mai mers acolo și în alte ocazii, dar fără violoncel. În una din dățile ăstea o bătrânică la întrebat „Maică, dar cu violul când mai vii?”). Iar „Every Teardrop is a Waterfall” e pe departe în top 5. Ceea ce-mi place la coverul ăsta cel mai mult însă nu e muzica. Cei doi artiști sunt absolut adorabili în prietenia lor. O prietenie care face o călătorie în awkward și înapoi, prietenul tău cel mai bun stând jumate aplecat peste tine, împărțind un violoncel și orice urmă de spațiu intim.
Cei doi cântă împreună încă din copilărie și atât separat cât și împreună sunt muzicieni extraordinar de buni. În ciuda faptului că au vândut nenumărate albume, continuă să faca muzică pentru youtubeni. Alte coolăciuni găsițit pe pagina lor.
Mi se pare genial să ai un prieten căruia în orice moment poți să-i dai un cot în gură fără să se supere și atunci când aproape îți respiră în ureche, să poți face fața asta:


Go 2Cellos! You rock!

Niciun comentariu: